DE EERSTE KENNISMAKING MET JE BABY BEGINT BIJ ONS

ECHOSTUDIO TIEL

 

Vraag jij je ook af: Hoe zal mijn kindje eruit zien? Op wie zal de baby lijken? Wat gebeurt er allemaal in mijn buik? Dit zijn vragen die niet ongewoon zijn tijdens een zwangerschap. Het is nu mogelijk om al een kijkje te nemen voordat je kind geboren is! Met behulp van de nieuwste technieken beleef je een uniek moment van je ongeboren kind.

Wie ben ik
Mijn naam is Edward Pannen. Ben 46 jaar, getrouwd en vader van 2 prachtige dochters. Ik ben opgeleid als radiodiagnostisch laborant en heb mij gespecialiseerd in de echografie. Vanaf 2000 heb ik een eigen echobureau . Sinds 2009 ben ik ook werkzaam als gecertificeerd echoscopist in een screeningscentrum, waar wij de 20 weken echo’s en combinatietesten verrichten. In april dit jaar heb ik de keuze gemaakt om mij volledig op het screenen te richten en werk dan ook vanaf die tijd in verschillende centra.

Wat mag u verwachten
Een eerste echte kennismaking met je baby! In alle rust en in een ontspannen sfeer worden door mij de echo’s gemaakt. Op een beeldscherm kan je alles goed volgen en ik geef  je een uitgebreide en duidelijke uitleg over de beelden van jullie baby. We maken gebruik van de apparatuur van Benetec Medical Systems, waardoor we de mogelijkheid hebben om naast prachtige 2D beelden ook de meest realistische beelden te vervaardigen in HD 4D beeld.